top of page

retururi si schimburi


1. In conformitate cu OUG 34/2014 aveti posibilitatea de a returna orice produs marime standard in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara a fi necesara invocarea unui motiv (inainte de efectuarea returului trebuie sa completati formularul de retur atasat in coletul dvs.) Daca din diferite considerente formularul lipseste va rugam sa ne contactat la contact@chouettecouture.ro. Dumneavoastra va trebui sa suportati un singur cost care este taxa de transport pentru returnarea coletului. Returul coletului se realizeaza folosind acelasi serviciu de transport prin care s-a efectuat expedierea.
2. Returul produsului trebuie sa fie efectuat in ambalajul original sau cutia al acestuia. In cazul returnarii produsului in alt ambalaj decat cel in care produsul a fost livrat, returul va fi acceptat doar daca produsul nu prezinta urme de uzura, nu este deteriorat, are toate etichetele atasate si este complet. Acceptarea returului va fi admisa dupa verificarile mai sus mentionate.
3. Pentru restituirea de catre CHOUETTE COUTURE a contravalorii produsului returnat, este necesara transmiterea in formularul de Retur, de catre dumneavoastra, a unui cod IBAN corect in care va vom restitui suma aferenta produsului returnat.
4. Va vom restitui contravaloarea produsului returnat in maximum 14 zile calendaristice din momentul in care returul dvs. ajunge la sediu nostru din Stradela Nicorita nr.9, Iași 700259. Restituirea se va efectua prin transfer bancar.
5. In cazul in care doriti inlocuirea produsului cu un altul:
5.1 Va trebui sa creati o noua comanda si sa mentionati Inlocuire produs si numarul unic al facturii precedente.
5.2 Va vom inlocui produsul, dupa ce comanda initiala ajunge la noi si este verificata.

6. Returul poate fi refuzat de catre CHOUETTE COUTURE in urmatoarele situatii:
6.1. In cazul in care produsul s-a realizat pe masurile clientului, acesta nu se poate returna.
6.2. In cazul in care cererea de returnare depaseste termenul de 14 zile calendaristice prevazut la art 1.
6.3. In cazul in care se returneaza un produs care nu este in aceeasi stare in care a fost livrat, respectiv avand toate etichetele intacte impreuna cu toate documentele care au insotit produsul/produsele returnat(e).
6.4. Nu vor fi acceptate la retur urmatoarele produse:
- Etichetele de identificare ale produsului sau ale ambalajului ori eticheta de retur sunt deteriorate sau lipsesc;
- Daca cutia de identificare a produsului este deteriorata sau lipseste;
- Produsele care prezinta semne de purtare, spalate sau care miros a parfum.

7. Daca se constata ca nu sunt indeplinite conditiile mentionate mai sus, contravaloarea produselor returnate nu va fi achitata, iar coletul va fi retrimis catre CUMPARATOR acesta urmand sa suporte si costurile de retrimitere.

In cazul în care consideraţi că produsul nu este conform cu Contractul în momentul livrării, trebuie să ne contactaţi imediat telefonic la +40720296723 sau prin email la contact@chouettecouture.ro şi să furnizaţi datele despre produs şi deteriorarea pe care o prezintă.

De indata ce primim produsul returnat, îl vom analiza integral şi vă vom informa cu privire la dreptul de a vi se înlocui produsul sau de a vi se rambursa contravaloarea (dacă acesta există) printr-un e-mail, într-o perioadă rezonabilă de timp. Rambursarea sau înlocuirea va avea loc cât mai curând cu putinţă, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la data la care v-am confirmat printr-un e-mail că aveţi dreptul la o rambursare sau înlocuire pentru produsul neconform.

In cazul în care produsele prezintă orice defect, vă vom rambursa contravaloarea integrală a acestora.

In perioada de reduceri, va aducem la cunostinta ca livrarea coletelor poate fi decalata pana la 3-5 zile lucratoare.

bottom of page