top of page

Visul tău este creaţia noastră

IŢi mulŢumim ca ne-ai ales Şi ne dorim sĂ te cunoaŞtem.

Cunoasterea produsului si a clientului

Eticheta de prezentare Chouette Couture
  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon
  • Whatsapp
  • TikTok
  • Pinterest

Esti inspirat de o anumita fotografie sau poate ai vazut rochia mult dorita altundeva? Iti propunem sa o impartasesti cu noi si iti vom face visul realitate!

La Chouette Couture se pot realiza si comanda rochii de mireasa, rochii de seara, rochii cocktail si costume pentru femei.

Aveti posibilitatea de a alege rochii oferite de brandurile cu care colaboram ori sa ne propuneti modelul dorit si il vom realiza in atelierul propriu. Rochiile disponibile la parteneri sunt create dupa masuratorile tale, se personalizeaza si se poate alege tonul de culoare la anumite modele.

De asemenea puteti alege si din modelele oferite de Chouette Couture. Orice model creat in atelierul Chouette Couture este lucrat individual, se realizeaza tipare speciale si se croieste in mod unicat. Recomandarea este sa ne contactati cu minim 4-5 luni inainte.

email: contact@chouettecouture.ro

telefon: 0720 296 723

Verificarea masurii

Realizam vise si la distanta! Tot ce trebuie sa faci este sa tii cont de tabelul de marimi.

Desi pare complicat, te vom ghida in acest proces iar masuratorile vor fi validate cu un consultant.

Iti recomandam sa respecti tabelul, in acest fel vom reusi sa iti oferim o experienta cat mai unica!

De asemenea realizam piese vestimentare pentru orice silueta, indiferent de complexitatea sa.

Cum sa iti masori corect silueta.
Procesul de coasere.

Procesul de productie

Procesul de comanda ar putea parea complex la inceput. De la plasarea comenzii si pana la livrare vom avea intalniri virtuale sau fizice (in functie de locatia in care va aflati) pentru a elimina orice nelamurire si crea o experienta unica.

Pentru posibile neconcordante ce tin de material veti fi contactati pe adresa de email sau telefonic pentru validare. Totusi, trebuie sa tii cont ca noi vom cauta culoarea de baza aleasa de tine, dar e posibil din cauza tehnologiei tonul culorii sa fie redat usor diferit. Te rugam sa iei la cunostiinta acest detaliu.

Informatii Suplimentare

  • Poți să modifici comanda și să soliciți o altă mărime. Totuși, trebuie să ai în vedere că timpul de livrare va fi modificat în funcție de data la care ai solicitat modificarea.

  • Te ținem la current cu statusul comenzii tale. Te vom informa cand articolul este gata să intre în producție dar și când este gata de livrare.

Pentru mai multe nelamuriri va rugam sa consulti Politica de retur si achizitie

Rochii din atelier
bottom of page