top of page

Ghidul Complet: Cele Mai Iubite Tipuri de Rochii de Mireasa pentru Ziua Ta Specială

Actualizată în: 22 sept. 2023

O varietate impresionantă de rochii de mireasa și totuși îți este greu să te hotăraști? Iată 6 tipuri de rochii de mireasă ce le poți găsi în salonul Chouette Couture.

Rochia de mireasă A-line: Această rochie are o croială care seamănă cu litera "A," fiind fără volum în partea de sus (bust) și foarte puțin largă în partea de jos (fusta). Este o alegere clasică și universală, potrivită pentru majoritatea formelor corporale. Acest tip de rochie va subția și cambra aproape orice tip de siluetă.

Rochia de mireasă Prințesă: Inspirată din poveștile cu prințese, la care orice domnișoară visa atunci când era mai mică. Această rochie are o fustă voluminoasă și o trenă lungă de aproximativ 2 metri, care creează un aspect regal. Amploarea fustei este dată de straturile inferioare în număr de 7-10, iar pentru extra volum se adaugă și crinolină.

Rochia de mireasă Sirenă: Această rochie evidențiază silueta miresei prin croiala strânsă până la nivelul genunchilor sau al coapselor și apoi se deschide în partea de jos. Este un stil senzual și elegant. Cu mâneci sau nu, cu siguranță rochia tip sirenă pune accent pe zona fesierului și a abdomenului.

Rochia de mireasă Balon: Această rochie are un corset strâns și o fustă amplă care se umflă ca un balon. Este un stil ludic și neconvențional, potrivit pentru miresele care doresc să iasă în evidență.

Rochia de mireasă cu bretele subțiri: Această rochie cu bretele subțiri oferă un aspect delicat și feminin. În general, bretelele subțiri vor evidenția clavicula. O astfel de rochie poate avea diverse croieli, de la A-line la sirenă.

Rochia de mireasă cu decolteu în V: Un decolteu în formă de V este clasic și poate fi combinat cu diferite croieli și stiluri de rochii pentru a obține un aspect sofisticat și sexy. De asemenea, decolteul în V va da senzația de alungire.


Acestea sunt doar câteva dintre tipurile de rochii de mireasă disponibile, iar fiecare dintre ele poate fi personalizată pentru a se potrivi stilului și preferințelor individuale. În plus, accesorizarea cu voaluri, bijuterii și buchete de mireasă pot completa armonios.

38 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page