top of page

Colectia Chouette Couture 2023Chouette Couture este un brand de moda international cu sediul la Iasi. Reprezentative pentru Chouette Couture sunt accesoriile tridimensionale, funde, umeri, flori cu volum. Rochiile de mireasa nu respecta eticheta clasicului alb, Chouette propune tonuri de ivory, bej si alte culori, inclusiv negru. Creatiile rochiilor de seara sunt redate prin materiale fine, drapaje si asimetrii. Cu toate acestea, atelierul pe langa creatiile proprii, colaboreaza cu 2 branduri internationale astfel incat sa ofere clientelor sale diversitate, rafinament si echilibru. Pe cei de la Chouette ii gasiti in centrul orasului Iasi, langa Palas Mall.


Asa a inceput prezentarea… Dar ce a urmat?


Rochiile de mireasa au acoperit un spectru larg, de la frumusetea oferita de tafta duchesse prin eleganta, la sirene cu perle si paiete cusute manual.


A 6-a rochie, denumita Kate este inspirata din colectia printesei de Wales, a Casei Regale a Marii Britanii, si a nume, Kate Middleton care a purtat o rochie diafana din voal de matase, in februarie 2023 la evenimentul EE British Academy Film Awards, BAFTAs.


"La pièce de résistance" marca Chouette Couture este La Mujer. De aceasta data, inspirata din cultura mexicana, La Mujer a incheiat seara evenimentului pe melodia La Llorona. Sobra, inalta si foarte frumoasa personajul s-a identificat in mod exceptional cu povestea muzicii.


Regia si coregrefia au facut senzatie, printesa in alb i-a infrumusetat calea cu trandifiri albi, iar La Mujer a defilat lent pe versurile Llorona, melodie ce vorbeste despre moartea, dragoste si un nou inceput. Fiecare nunta este de fapt un nou inceput.
Colectia rochiilor de seara a fost una cosmopolita. Acestea au fost create din tesaturi matasoase la atingere, asimetrii, accesorii cu volum, culori vibrante si rafinament.


Moda este artă, iar arta vine din inspirație. Lasă-te inspirată de propriile dorințe și alege modele unicat pentru ziua cea mare din viața ta. Urmează trendurile, iar noi te vom ajuta.Chouette Couture este pe Gheorghe Ghibanescu nr 5, intre Palas Campus si Palas Mall Iasi.

130 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page